Over de VredesVlinder

Welkom op mijn website de VredesVlinder!

Mijn naam is Stephanie en graag vertel ik jou meer over mijn achtergrond en wat ik aanbied.

Een aantal jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Deze trainingen hebben mij heel veel inzichten gegeven en bij mij de essentie geraakt. Zodoende ben ik ook erachter gekomen wat mijn zielsmissie is.

Mijn zielsmissie is, mensen helpen waarvan ik een klein stukje op hun levenspad, zij aan zij, mee mag lopen. Dit doe ik in de vorm van transformeel coachen. Dit zijn coachgesprekken die jou inzichten laten opdoen waarmee jij verder kan. Tenslotte liggen de antwoorden in jou zelf. Deze gesprekken kunnen in verschillende vormen plaatsvinden.

Iedereen vanaf 12 jaar oud is welkom! De doelgroep, kinderen van 12 t/m 18 jaar heeft een speciaal plekje in mijn hart. Waarom? Ik heb een berg levenservaring op mogen doen gedurende die periode van mijn leven. En ik wil nu de coach zijn die ik graag had gehad toen ik met mezelf vastliep op die leeftijd.

Ik heb niet alleen levenservaring en daardoor ervaringsdeskundige maar ik heb ook naast een paar andere niet- relevante diploma’s, mijn HBO Master in Essentie Ontwikkeling behaald. Een mooie en intense opleiding. Zo heb ik bij mijzelf een paar belemmerende patronen onder de loep genomen waardoor er daadwerkelijk verandering bij mij heeft plaatsgevonden. Ik durf nu te luisteren en te vertrouwen op mijn innerlijk kompas. Hoe mooi is het dat ik jou nu kan helpen om jouw innerlijk kompas te vinden en hierop te vertrouwen?!

De VredesVlinder is er voor jou, als je ergens tegen aanloopt, je komt er niet uit, je wilt je verder persoonlijk ontwikkelen, het kan eigenlijk allemaal, zolang jij het maar wilt!

Mocht je een fijn gevoel krijgen na het lezen en je denkt dat ik jou verder kan helpen, neem dan contact op en hopelijk ontmoeten we elkaar snel.

Warme groet,

Stephanie